Browsing: Maqedoni

Maqedoni
0

Kandidati për kryetar të Komunës së Çairit nga radhët e Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, ka falënderuar përkrahësit pas përfundimit të rrethit të parë të zgjedhjeve lokale. “Të nderuar, më lejoni t’ju falënderoj secilin veç e veç dhe t’ju them se përkundër numrit të votave, që flet për epërsi të vogël të koalicionit LSDM-BDI.  Në Çair,

Maqedoni
0

Lëvizja BESA dhe Aleanca për Shqiptarët kanë lënë mundësi të hapur për bashkëpunim në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale. Kështu deklaruan për Televizionin Shenja,  në Studion e Hapur, nënkryetarët e të dyja partive. Nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, tha se ata me Aleancën për Shqiptarët e kanë lënë të hapur mundësinë që të

Maqedoni
0

Zëdhënësi i shtabit zgjedhor të BDI-së Arbër Ademi në një konferencë për media tha se ata vlerësojnë se procesi i djeshëm zgjedhor u zhvillua në frymë demokratike, të besueshme dhe të lirë, ndërsa populli sipas tij gjithmonë është në të drejtë. Ai tha se BDI do ta rikthej fitoren në Strugë.Sot, edhe Komisioni shtetëror zgjedhor

Maqedoni
0

Kandidati për kryetar të Komunës së Çairit nga radhët e Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi, ka falënderuar përkrahësit pas përfundimit të rrethit të parë të zgjedhjeve lokale. “Të nderuar, më lejoni t’ju falënderoj secilin veç e veç dhe t’ju them se përkundër numrit të votave, që flet për epërsi të vogël të koalicionit LSDM-BDI.  Në Çair,

Maqedoni
0

Në Prokuroritë Themelore Publike në Maqedoni deri në përfundimin e ditës zgjedhore po veprohet në gjashtë ngjarje kundërvajtëse-juridike, prej të cilave një në Prokurorinë Themelore Publike Manastir, dy në Prokurorinë Themelore Publike Koçani dhe tre në Prokurorinë Themelore Publike Shkup. Prokuroria vepron në to për shkak të ekzistimit të konfirmuar të dyshimit themelor se janë

1 2 3 360