Browsing: Lifestyle

Lifestyle
0

Muslimanët e Indonezisë, gjatë muajit të Ramazanit çelin iftarin e tyre me fruta dhe perime tropikale. Ndërkohë që muslimanët në të gjithë Indonezinë preferojnë lëngun e arrës së kokosit, ata të rajonit të Açe-s përdorin më së shumti lëngun e kallamit të sheqerit. Në sofrat e iftarit të muslimanëve të Açe-s veçanërisht gjatë muajit të

Lifestyle
0

Hanife Hoxha ka gati një shekull jetë, por plaka nga Gremja e Ferizajit ka një veçori tjetër, mbi jetëgjatësinë. Ajo në këtë moshë të shyrë lexon Kuranin arabisht, gjë të cilën ka thënë se e ka mësuar qysh e vogël në mejtep – sic quhej shkolla në atë kohë. Plaka nga Gremja thotë se nuk di të lexojë

Lajme
0

Siç ishte bërë e ditur dhe më herët, Nokia 3310 tashmë është në shitje, rreth 17 vjet pas daljes së modelit origjinal.Telefoni, i cili ka një kamera 2 Megapiksel dhe lidhje interneti 2.5 G, për të ofruar vetëm akses të kufizuar interneti shitet për 65 dollarë.Bateria mendohet të ketë një jetgjatësi 22 orë kohë e

1 2 3 4 18