Browsing: Shendetsi

Shendetsi
0

Madhësinë e gjinjve e përcaktojnë faktorët: gjenetikë, pesha, mosha dhe shtatzënitë, ndërkaq ndryshime në madhësi dhe formë të gjinjve ndodhin gjatë gjithë jetës, por edhe në moshë të caktuar gjinjtë pushojnë të rriten. Shumica e gjinjve vazhdimisht ndryshojnë, por mund të oscilojnë madje edhe deri te madhësia e shportëzave të sutjenave. Në ndryshimin e madhësisë

Shendetsi
0

Shërbimi Nacional i Shëndetësisë në Angli ka lansuar rregullat e reja ku u kërkon stafit të “regjistrojnë orientimin seksual në çdo kontakt fytyrë me fytyrë që kanë me pacientin”. Pyetjet rreth orientimit seksual të pacientëve do të fillojnë qysh në moshën 16 vjeçe, transmeton Telegrafi. Udhëzimet e reja, të cilat priten të implementohen në Angli

Shendetsi
0

Nëse ju dhemb barku, vuani nga pagjumësia ose keni infeksione nga kërpudhat, është mirë të hani ndonjë ushqim para se të filloni me barnat, pasi që disa përbërës të ushqimit të zakonshëm janë po aq efikase sa edhe barnat. Sëmundja: Ftohja Mjekimi: SupaSupa vërtet i largon simptomat e ftohjes. Deri sa e pini supën e

Shendetsi
0

Kanceri i mushkërive është sëmundje malinje (e keqe) që në popull njihet edhe me emrin tumor femëror (emërtim që nënkupton metastazimin – përhapjen gjegjësisht shumimin e “mishit të egër”). Ass dr Skender R. Baca, mr.sci.pulmolog-specialist i sëmundjeve të mushkëriveKlinika e Pulmologjisë në QKUK, Prishtinëtel. 044 199-349 Është e vetmja sëmundje që i është ndërruar vendi

Shendetsi
0

Edhe në qoftë se bëhet fjalë për ndonjë qëndrim të shkurtër në palestër apo ndonjë orë të aerobikut, ndonjëherë nuk është në interesin tuaj më të mirë që t’i përzieni medikamentet e caktuara dhe aktivitetin fizik. Zbuloni se cilat ilaçesh, në kombinim me ushtrimet, mund ta dëmtojnë shëndetin tuaj. Nëse vëreni që ilaçet kundër alergjisë

Shendetsi
0

Angela Chalmer nga Australia, kryesuese e një hulumtimi për parandalimin e përhapjes së gripit, ka bërë të ditur se shmangia e prekjes së banakut në lokale dhe mbajtëseve në autobus, ndihmon në evitimin e përhapjes së virusit. Sipas studimit, duhet pastruar duart shpesh dhe me sapun, posaçërisht pasi të keni fryrë hundët, transmeton Telegrafi. Banaku

1 2 3 125