Presidenti i EQAR-it kërkon sqarime për shkarkimet në Agjencinë e Akreditimit (Dokument)

Presidenti i EQAR-it kërkon sqarime për shkarkimet në Agjencinë e Akreditimit (Dokument)

0

Presidenti i Regjistrit evropian për sigurimin e cilësisë në arsimin e lartë (EQAR), Karl Dittrich ka kërkuar sqarime lidhur me shkarkimin e Bordit të Këshillit Shtetërorë të Cilësisë.

Përmes një letre drejtuar ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, thuhet se EQAR është njoftuar nga mediat për këto shkarkime.

Lexo po ashtu:

Dittrich ka bërë me dije se AKA-ja është pjesë e Regjistrit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë dhe  si e tillë është subjekt i monitorimit nga EQAR.

Lexo po ashtu:

Më poshtë mund ta lexoni të plotë letrën e Dittrich drejtuar ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi. /Telegrafi/

Related Post

Share.

Comments are closed.